Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: در حال حاضر میزان گاز مایع مورد نیاز بخش خانگی در استانها بر اساس برآورد نیاز و با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و جغرافیایی تعیین و در سامانه سدف ثبت می شود. - اخبار اقتصادی -

کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: تاکنون حدود 2 میلیون خانوار از طریق سامانه درخواست فرآورده های نفتی (سدف) و طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع شناسایی شده اند و از ابتدای سال 99 بطور متوسط روزانه میزان 5400 تن گاز مایع برای توزیع در مصارف داخلی کشور از جمله مصرف خانگی به شرکت های توزیع کننده گاز مایع تحویل شده که حداکثر نیاز بخش خانگی و صنوف و دیگر مصرف کنندگان عدم برخوردار از نعمت گاز طبیعی، حدود 3000 تن برآورد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* مسئول تأمین، عرضه و نظارت بر توزیع گاز مایع کیست؟

وی افزود: مسئولیت ایجاد سازوکار، مکانیسم و بستر توزیع گاز مایع و همچنین تأمین و تحویل گاز مایع به شرکت های توزیع کننده، بعهده شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران است و وظیفه نرخ گذاری و نظارت قانونی بر رعایت نرخ های مصوب و همچنین نظارت بر شبکه های توزیع توسط عوامل و نمایندگی های توزیع گاز مایع بعهده وزارت صمت یعنی سازمانهای صمت استانی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

* مصرف غیرمجاز گاز مایع در بخش حمل و نقل

ویس کرمی با بیان اینکه "سامانه سدف مطابق با دستورالعمل ماده 44 آیین نامه اجرایی مفاد 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با هدف کنترل و مدیریت توزیع سوخت و فرآورده های نفتی یارانه ای همچون گاز مایع ایجاد شده"، گفت: از طریق سامانه درخواست فرآورده های نفتی (سدف) سایر مصرف کنندگان مجاز گاز مایع در حوزه های مختلف مصرف اعم از صنایع، اصناف، گرمایشی و حرارتی در حال شناسایی است و متأسفانه بخشی از گاز مایع بصورت غیرمجاز در بخش حمل و نقل نیز مصرف می شود.

** شرایط جغرافیایی در تعیین سهمیه گاز مایع دخیل است

وی ادامه داد: سامانه درخواست الکترونیکی فرآورده های نفتی یا همان سدف پس از تکمیل فرآیندها از سال 97 عملیاتی شده و طرح توزیع الکترونیکی گازمایع نیز از طریق این سامانه از تیرماه سال 99 بصورت پایلوت در دو استان کرمانشاه و ایلام اجرایی شد و سپس فاز اول طرح در یکم مرداد 99 ، فاز دوم در 20 مرداد 99 و فاز سوم و آخر در یکم شهریورماه 99 در 37 منطقه عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اجرایی شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر میزان گاز مایع مورد نیاز بخش خانگی در استانها بر اساس برآورد نیاز و با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و جغرافیایی تعیین و در سامانه سدف ثبت می شود.

** کسانی که کدپستی ندارند چه کنند؟

ویس کرمی در پاسخ به اینکه "در این سامانه برای ثبت نام کدپستی درخواست میشود، اگر متقاضیانی که اغلب روستایی هستند، دارای کدپستی نباشند، چه راهکاری برای دریافت سهمیه آنها وجود دارد؟"، گفت: بر اساس اعلام شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، تمامی اماکن دارای کدپستی هستند و افراد برای آگاهی از کدپستی محل سکونت خود می توانند به نزدیکترین اداره پست در محل سکونت خود مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت های توزیع کننده گاز مایع موظف هستند گاز مایع مورد نیاز مصرف کنندگان شناسایی شده از طریق سامانه سدف را با استفاده از پایانه های فروش (POS) و گزینه "خرید سوخت" تحویل نمایند؛ در این مرحله کنترل قیمت فروش سوخت و کنترل مصرف کننده به طور سیستمی انجام می شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پالایش و پخش شرکت پالایش و پخش شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مصرف کنندگان سامانه سدف گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از روند کاهشی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول ۱۲ تا ۱۴ هزارتومان و پیاز جیرفت ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان است که حداکثر با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او با بیان اینکه روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی توزیع می شود، افزود: بنابر آمار روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن پیاز مورد نیاز تهران است.

یاوری ادامه داد: با افزایش عرضه پیاز پیش بینی می شود که روند کاهشی قیمت پیاز استمرار یابد و بازار به تعادل برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آخرین وضعیت میوه های نوبرانه در بازار افزود: قیمت کنونی هرکیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و هندوانه ۵ تا ۱۴ هزارتومان است.

او گفت: با توجه به گرمای هوا و به انبوه رسیدن میوه های نوبرانه تا ۲۰ اردیبهشت پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان